Knjiga BO! Že nastaja...

Vem kako težko je začeti na novo. Vedno znova se pojavljajo vprašanja: Katero začimbo lahko uporabljam? Katere sestavine imajo Omega3 in katere Omega6 maščobne kisline? Koliko česa naj uporabim, da bo okus dober? Kaj naj pripravim, da ne bom ves čas jedla isto?,…

Kako poznam vprašanja? Ker delam z vami 🙂 Seveda pa tudi zato, ker sem bila tam kot ve. Ampak sama sem si plačala program, za katerega sem odštela 2.900$, kjer sem se v skupini 30tih naučila tega načina življenja in s temi 30timi ‘sotrpini’, delila izkušnje, recepte,… prav tako nam je svetovala zdravnica, Brooke Goldner, ki je ta program ustvarila in z njim pred 15 leti pozravila – domnevno neozdravljivo, avtoimuno bolezen – lupus; ter njen mož, svetovno znani, zvezdniški nutricist in trener, Thomas Tadlock.

Program sem se torej naučila izvajat iz prve roke. Pozdravila sem neozdravljivo avtoimuno bolezen, ki je napadala moje sklepe in me dobesedno pohabljala. Navdušena nad učinkovitostjo preprostosti programa, ki je pomagal shujšati tisočerim in ozdraviti kronične bolezni ljudem po celem svetu, sem se odločila, da bom pomagala tudi in predvsem slovenkam. No, tudi slovenci pridejo po pomoč, ko so bolni. Nisem zdravnica, zato vedno poudarjam, da je ta način prehranjevanja primerno uporabljati ob  obstoječem zdravljenju, ki ga vodi zdravnik, dokler skupaj ne opazita sprememb in v skladu s tem, pod nadzorom zdravnika počasi opuščamo zdravila. Posvetila sem se predvsem hujšanju, oz. izgubi odvečnih kilogramov, saj je bil temu program najprej namenjen. Princip hujšanja in zdravljenja je pravzaprav isti. Potrebno je pospešit metabolizem, ki je odgovor na pravzaprav vse, kar se v telesu dogaja.

Če si želiš program izvajati z zdravnico Goldner, boš za program in delo z njo Ena Na Ena, odštela 3.900$. Če si pobrskala po spletni strani, potem veš, da boš za enako delo Ena Na Ena z mano, odštela skoraj 10x manj; in sicer 479€; lahko pa celo izbereš sam program, oz. seminar, ki te nauči, kako sama izvedeš program in sicer za 79€. Zakaj taka razlika v ceni? Ker si želim, da vas čim več začuti ta enkraten občutek, ko se počutiš super v svojem telesu. Ko si zdrava, zadovoljna in se veseliš poletja in sezone kopalk, brez potrebe po novi dieti…

Če si kupila program – seminar in si zdaj ‘clueless’, kako začeti, kaj kupiti, sem se odločila, da bom pripravila nekakšen vodnik. Knjigo receptov, ki te bo popeljala na pot k hitro delujočemu metabolizmu. Ker sem gurman in rada jem lepo in dobro hrano in verjamem, da je tudi hrana, ki pomaga pri pospeševanju metabolizma lahko okusna in privlačna, sem se odločila, da bom začela ustvarjat recepte, ob katerih se ti bodo pocedile sline in te bodo hkrati popeljali do optimalnega zdravja in telesne teže, ki jo želiš doseči.

Posvetila se bom predvsem receptom, ki so enostavni za pripravo in tudi tistim, ki so primerni za ‘pocrkljat’. Kot je na primer sladoled, chia puding in chips,… vse kar lahko ješ, ter hkrati daješ telesu tisto, kar nujno potrebuje.

Knjiga mi bo vzela veliko časa in res se bom potrudila, da bo napisana tako, da bo razumljiva in ostala tvoj sopotnik celo življenje.