Začni tukaj

Protokol Nutricizem za hiter metabolizem je program, ki ga uporabljajo nutricisti znanih igralcev in športnikov v Hollywoodu. To je program, ki temelji na najnovejših znanstvenih študijah in je 100% učinkovit vedno in na vsakem človeku, ne glede na leta in spol.

Nutricizem za hiter metabolizem je protokol, s katerim sem pozdravila neozdravljivo, avtoimuno bolezen in se znebila tisto malo maščobe, ki sem jo imela leta in leta na določenih mestih telesa in se jo nisem mogla znebit s telovadbo. To je način življenja, ki mi je zagotovil ogromno energije, zdravje, sijočo kožo, močne lase, miren spanec in predvsem pozitiven pogled na svet.

IMG_4137-1

Brezplačni coaching posvet s Tino

Ne veš za katerega izmed programov se odločiti? izkoristi BONUS in se prijavi na brezplačen klic. Pusti mi svoj e-mail
in skupaj določiva termin, ki nama najbolj ustreza.
Rezerviraj si svojih 30 minut…

Rezerviraj brezplačni posvet
IMG_4404-567x350

Spletni seminar – protokol Nutricizem za hiter metabolizem

Spletni seminar – program Nutricizem za Hiter Metabolizem, ti bo podal vse potrebne informacije o prehrani, meditaciji/’self care’-u in gibanju. Program deluje vsakokrat in 100 odstotno, ne glede na tvoj spol, starost, raso,…

Več o seminarju
IMG_4411-610x350

4 tedenski protokol Nutricizem za hiter metabolizem s Tino

Vse kar potrebuješ za dosego svojih ciljev, izveš v seminarju. Vendar pa iz izkušenj vem, da je sprememba navad težka. Štiri tedne te bom vsak dan spremljala in te podpirala pri vsem, kar potrebuješ.

Več o programu

Danes si vsi želimo živeti dolgo in predvsem kvalitetno življenje. Mnoge študije, ki potrjujejo protokol Nutricizem za hiter metabolizem dokazujejo, da imajo ljudje, ki doživijo visoko startost, nekatere lastnosti oz. metabolite v telesu, ki jim pomagajo k energični in zdravi starosti. Kaj je to – in kako do teh metabolitov, te naučim v seminarju – protokolu Nutrucizem za hiter metabolizem