Kako do hitrega METABOLIZMA?

Štiri tedne te bom vodila skozi spremembe navad,  ki so te pripeljale do tu, po protokolu, ki ga vsebuje seminar Nutricizem za Hiter Metabolizem.
Pomagala ti bom do zdravega načina življenja in idealne postave. Držala te bom za roko in skupaj bova šla/li skozi težko obdobje sprememb življenjskih navad. Znanost je dokazala, da je obdobje, v katerem uspešno spremeniš svoje navade, dolgo 4 tedne. Izkoristi mojo pomoč in spremeni svoje navade v zdrave in prenehaj z dietami za vedno!

Moje sodelovanje s svetovno znanim, zvezdniškim trenerjem in nutricistom – Thomasom Tadlock-om in njegovo ženo – zdravnico Brooke Goldner, mi je prineslo znanje, ki ga zdaj širim naprej. Nikoli si nisem mislila, da lahko manjše spremembe v načinu prehranjevanja, prinesejo tako velike rezultate.

IMG_4430

Če bi bilo mogoče, bi se za štiri tedne prestavila v tvoje telo in ga naredila zdravega, polnega energije in tvoje telo bi delovalo optimalno. Ker tega ne morem storiti, te vsak dan s tabo spreminjam in s tabo preminjam življenjske navade, ki te bodo vodile v zdravje, vitalnost, ter telo polno energije.

Dnevno spremljam:

  • kaj in koliko poješ
  • koliko in kaj piješ
  • kaj in koliko časa porabiš za ‘self-care’
  • koliko telovadiš
  • koliko ur spiš

Pomagam ti pri premagovanju ovir in naučim, kako narediti plan, da prestopiš ovire tudi v bodoče. V štirih tednih so tvoje nove navade vpeljane in postanejo stalnica. Seveda se me tudi po tem ne znebiš. Vedno sem ti na voljo

Kaj je metabolizem, kako ga pospešiti in kako
končati z dietami?

Vodila te bom čez neverjetno transformacijo. V programu pridobiš vse potrebne informacije o tem, kako zvezde izgubijo odvečne kilograme in kako postanejo FIT, v najkrajšem možnem času. Spoznaš, kako zvezde pri 50+ (kot so Jennifer Lopez, Elle Macpherson in Jennifer Aniston ohranjajo:
Idealno postavo, gladko kožo, zagorel ten skozi celo leto, vrhunsko energijo, optimalno zdravje, miren spanec, umirjene misli in še in še…

Začni zdaj!
IMG_4426
slika

Certifikat – Precision Nutrition

Sem certificirana nutricistka in s prehrano se ukvarjam že vrsto let. Program o nutricionizmu Precision Nutrition sem dokončala v Septembru 2020 in s tem pridobila znanje, ki mi pomaga tudi pri coachingu – oz. vodenju skozi program.

Certifikat – Plant Fed Gut Masterclass

Dr. Will Bulsiewicz (Dr. B) je eden vodilnih gastroenterologov in znanstvenikov na področju mikrobioma in polnovredne rastlinske hrane na svetu. Avtor svetovne uspešnice Fiber Fueled in znanstvenik, ki je bil objavljen v Nature Journal, me je v sedmih tednih naučil ogromno o polnovredni rastlinski hrani. To znanje uporabljam v seminarju in coachingu in rezultati so izjemni.

Nutrition Science – Stanford University

Znanost je podlaga za delo, ki ga delam. Znanost je tista, ki nas uči novih spozanj s svetlobno hitrostjo. Osnova za moje delo je bilo izobraževanje na Univerzi Stanford, kjer sem zaključila program Nutrition Science, pri prof. Christopherju Gardnerju, ki je eden vodilnih znanstvenikov na področju raziskovanja vpliva prehrane na telo. Tu pa se seveda tema ne konča. Znanost napreduje tako hitro, da je potrebno dnevno spremljati rezultate znanstvenih raziskav, če želimo živeti res optimalno. In to je moja strast. To bom delala še naprej in spoznanja delila naprej.

Mnenja

Z avtoimuno boleznijo se borim od osnovne Šole naprej. Bolečine, tipične za starostnike, so bile del mojega dneva in noči. Hrbet, križ, zapestja, sklepi na rokah... Bolečine so bile vedno tukaj, samo jakost se je spreminjala. Zatekala sem ob vsaki manjši fizični aktivnosti. Telovadbo sem sovražila, ker mi je povzročala bolečine, ki jih nisem hotla čutit. Noben mi ni znal pomagat. Zaključila sem da sem - čudna - in se prilagodila. Fizično aktivna sem bila samo po šolskem urniku. Sovražila sem na dolge sprehode, planine, smučanje, kolesarjenje, terme in bazene. Vse to mi je aktiviralo vnetja in hujše bolecine. Zato ...

Vesna L.

Moje žilvljenje je bilo brez poškodb in bolezni. Edino, če se temu lahko reče, težava je boj s kilogrami , ki me spremlja skoraj celo življenje, poleg boleče menstruacije od prvega dne odkar pomnim, da jo imam. Preizkusila sem že skoraj vse diete, kg pa so šli gor in zelo težko dol. Utrujenost in nervoza sta bili zelo pogosto moji dnevni  spremljevalki  vse do poletja 2020. Za rojstni dan sem dobila čestitko od moje Tine. Izmenjali sva si par smsov  in po enem tretjem smsu me je zlomilo, ko mi je zaupala svojo diagnozo ..čez teden dni sva se dobili ...

Barbara R.

Draga Tina, še sem tu. Evo, se pohvalim: trije tedni so za nama in trije tedni zelenih smoothijev, solate, zelenjave, zelo malo mlečnih izdelkov in praktično nič sladkarije. Ja, itak da je bila kakšna pregreha, ampak z mero 🙂 🙂 🙂. Imeli smo dve družinski praznovanji eno polnoletnost (nečakinja) in enega abrahama (sestrična), miza se je šibila od dobrot, ki jih obožujem 😍 in seveda šampanjček za nazdravit. Pa sem se mi zdi speljala z mero in se naslednji dan počutila kot prava zmagovalka. Prebiram tvoje maile in se iz vsakega vedno znova kaj novega naučim. Smoothie je MUST vsak ...

Maja K.

Zato ne odlašaj! Spremeni svoje življenje ZDAJ!
Nikoli ni prepozno, vendar je danes bolj idealno kot jutri!

Začni zdaj!

Dovoli mi, da postanem tvoj COACH in te naučim zdravo živeti ter doseči idealno postavo v enem mesecu.

497

Spremljaj me

Preberi si namige, napotke, recepte, ideje,… vse, kar ti bo pomagalo na poti k brezhibno delujočemu telesu, ki se odziva na impulze in tvoje zahteve. Preberi si vse o tem, kako sem sama pospešila metabolizem.

Vse objave