Brezplačni coaching posvet s Tino

Želiš izvedeti, kaj sem se naučila ob sodelovanju s svetovno znanim trenerjem in nutricistom Thomasom Tadlockom in zakaj program Nutricizem za Hiter Metabolizem deluje 100%, ne glede na okoliščine?

Rezerviraj brezplačni posvet
IMG_4137-1

Kako do hitrega METABOLIZMA?

Ne veš za katerega izmed programov bi se odločil? Izkoristi BONUS in se prijavi na brezplačen klic. Pusti svojo e-pošto in skupaj bova določili termin, ki nama najbolj ustreza.

Rezerviraj si svojih 30 minut in me vprašaj vse, kar te zanima. Pomagala ti bom usmeriti v program, ki bi bil najbolj primeren tvojemu načinu življenja in željenim ciljem. Popolnoma brezplačno lahko izveš uporabne nasvete, ki ti bodo pomagali na poti k cilju, ki si ga želiš doseči, zato si rezerviraj svoj termin.

Kako do brezplačnega klica? Pusti svoje podatke preko spodnjega obrazca in določili bova termin. Po e-pošti boš prejel brezplačno PDF brošuro.

Rezerviraj brezplačni posvet s Tino Trtnik

  IMG_4404-567x350

  Spletni seminar Nutricizem za hiter metabolizem

  Spletni seminar – program Nutricizem za Hiter Metabolizem, ti bo podal vse potrebne informacije o prehrani, meditaciji/’self care’-u in gibanju. Program deluje vsakokrat in 100%, ne glede na spol, starost, raso,…

  Več o seminarju
  IMG_4411-610x350

  4 tedenski program zdravega življenja s Tino

  Vse kar potrebuješ za dosego svojih ciljev, izveš v seminarju. Vendar pa iz izkušenj vem, da je sprememba navad težka. Štiri tedne te bom spremljala, dnevno pošiljala e-maile in te podpirala pri vsem, kar potrebuješ.

  Več o programu

  Spremljaj me

  Preberi si namige, napotke, recepte, ideje,… vse, kar ti bo pomagalo na poti k brezhibno delujočemu telesu, ki se odziva na impulze in tvoje zahteve. Preberi si vse o tem, kako sem sama pospešila metabolizem.

  Vse objave